Termékek Menü

Fizetési és szállítási feltételek

Fizetési módok

Több fizetési lehetőség közül választhatsz:

1. Banki átutalás

Ha az előre utalás mellett döntesz, akkor a következő számlaszámra várjuk a rendelés és a szállítási költség ellenértékét a rendelést visszaigazoló e-mail megérkezése után:
Kis Anna, OTP Bank: 11732002-20405311-00000000. A rendelés feldolgozása csak az összeg beérkezése után kezdődik. Ha a megrendelt áru vételára pár napon belül nem érkezik meg a számlára, akkor e-mailben értesítünk.

2. Utánvét

Ebben az esetben a rendelés feldolgozása elkezdődik a visszaigazoló mail elküldése után és a termék(ek) árát majd csak átvételkor kell kiegyenlíteni a futárnak. 

3. PayPal fizetés

Ez az interneten történő legbiztonságosabb fizetési mód. A fizetés vagy a. a PayPal számládon keresztül történik, vagy b. – amennyiben nem rendelkezel ilyennel – van rá mód, hogy a bankkártyáddal végezd az utalást. A rendelés feldolgozása csak az összeg beérkezése után kezdődik. Ha a megrendelt áru vételára pár napon belül nem érkezik meg a számlára, akkor e-mailben értesítünk.

PayPal fizetés esetén át leszel irányítva a Paypal weboldalára.

  • Itt bejelentkezhetsz a PayPal számládra és kifizetheted az összeget postaköltséggel együtt. Ha nincs még Paypal fiókod és számlád, akkor készíthetsz egyet (de tudd, hogy a Paypal számlán csak 1-2 munkanapon belül jelenik meg a feltöltött összeg.) Leírás: http://online-fizetes-magyarul.info/paypal/paypal_hasznalata.html
  • Ha nem szeretnél Paypal számlát nyitni, akkor választhatod a paypal oldalán a bankkártyával történő fizetést is.

Szállítás

A rendeléseket országon belül a DPD futárszolgálat szállítja ki, a csomagfeladást követő munkanapon. Fontos, hogy olyan szállítási címet adj meg, ahol munkanapokon 8.00 és 16.00 között át tudod venni és utánvétel esetén ki tudod fizetni a csomagot.

A szállítási költség:

Banki/PayPal átutalás esetén: 1250 Ft

Utánvétel esetén: 1520 Ft 

Külföldre a GLS futárszolgálat viszi a csomagokat. Szállítási költség Szlovákia területére: 2500 Ft, Szlovénia, Ausztria, Csehország, Románia, Horvátország területére: 4100 Ft. A szállítási idő: 1-3 munkanap. (Ebben az esetben csak banki vagy Paypal utalás lehetséges.)

Bestseller
Különleges ajánlat
Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig első kézből értesülhess legújabb termékeinkről, akcióinkról!